Annandag Jul

Idag har jag varit i Långareds missionskyrka och hållit en julpredikan. Den handlade om julens budskap. Om att Gud har blivit människa i Jesus, om att julen handlar om fred, medmänsklighet och givande.
Vi samlade in pengar till mission i andra länder. Alingsås lucia 2008 Sofie Sundell sjöng. Efteråt var det fika. En fin stund.
Jag har ätit lunch, broccoligratäng. Vid femtiden kanske jag ska ut och löpträna. DEt beror lite på mina löparkompisar. den 23/12 sprang vi en halvmara. Det kändes efteråt i mitt ena knä. Jag hoppas det går bra idag.

Jag har läst en bok i juldagarna. Malin Sävstam när livet stannar. Om att överleva tsunami i Thailand, men samtidigt förlora flera familjemedlemmar och vänner. En stark berättelse om att fortsätta leva trots att det värsta hänt. Idag är det fyra år sedan.

God Jul

Idag är det julafton. Jag är i Borås och firar jul. Vi ska snart äta julbord och njuta av varandras sällskap. Själv hade jagmed mig prinskorv, ost och julmust. Det ska bli riktigt gott!

I kväll ska jag gå på julnattsgudstjänst i lerums missionskyrka. Kl 23. Missa inte detta tillfälle att uppleva julstämning och julens budskap.

Merry christmas som vi sägeri England.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0